Welcome to Caviar House of Bangkok

Caviarhouse is place which provide black caviar, luxury food, black caviar Bangkok, black caviar Thailand, beluga, sturgeon and many countries.
See ProductsRegister

In 2016 Thai Sturgeon Farm Co., Ltd. has completed construction of the farm for breeding different sturgeon species in Hua Hin, Thailand for meat and caviar with a maximum production capacity of 1,500 kg black caviar a year.

Earlier in 2015 Caviar House Co., Ltd. has been set up with the aim of preparing Thai market for luxury products such as sturgeon and beluga caviar and also fine sturgeon meat.

In all times black caviar has been considered as the most delicious and luxury product, and nowadays it’s still on the same top position being served in the best restaurants, hotels, cruise ships and first class of international flights. All types of black caviar are pairing well with a glass of chilled champagne or shot of vodka, also consumed together with oysters, crab meat and scallops.

Currently Caviar House Co., Ltd. is importing to Thailand black caviar from its partners’ farms that have similar breeding techniques and offers to the clients the most famous types of black caviar such as Russian Sturgeon, Royal Oscietra and golden Beluga caviar.

Latest News & Events

คาเวียร์สีดำควรดื่มกับเครื่องดื่มชนิดใด?

เครื่องดื่มที่ดีต้องไม่ทำให้รสชาติดั้งเดิมของคาเวียร์เปลี่ยนไป และคุณไม่ควรดื่มเครื่องดื่มทันทีเวลาทานกับคาเวียร์เช่นกัน เพราะคาเวียร์มีความพิเศษตรงรสชาติติดลิ้น เป็นการสำคัญที่คุณต้องมีความพึงพอใจโดยสมบูรณ์ จากการรับประทานคาเวียร์ ในยุโรปและอเมริกา...

read more

วิธีรับประทานคาเวียร์สีดำ

ตามแบบฉบับของคนฝรั่งเศสยุคใหม่ คาเวียร์เข้ากันได้ดีกบหอยนางรมและไวน์รสเลิศ ด้วยเหตุนี้ จึงนิยมเสิร์ฟหอยนางรมวางบนฝา 1 ด้าน กับมะนาวสดผ่าซีก และคาเวียร์อีก 1 ถ้วย ก่อนรับประทานหอยนางรม ให้คุณบีบมะนาวลงไปเล็กน้อย แล้วใส่คาเวียร์ลงไปอีก 1 ช้อน....

read more

เค้ก “นโปเลียน” กับคาร์เวียสีดำ

นอกเหนือจากการทำเบเกอรี่รสเลิศแบบต้นตำหรับแล้ว เค้กนี้ ยังตองมี เนยเหลว แซลมอนรมควันหั่นบาง วิปครีม ใบไชว์ส (chives) สับละเอียด เกลือ พริกไทย และแน่นอน คาเวียร์สีดำ เป็นส่วนประกอบ เมื่ออบเค้กเสร็จเป็นที่เรียบร้อยแล้ว วางแซลมอนรมควันหั่นบาง 3-4 ชิ้นบนเค้ก...

read more

แพนเค้กแบบบาง กับซาวครีมและคาเวียร์สีดำ

ส่วนผสม แป้งสาลี ½ ถ้วย นมสด 1.5ถ้วย แป้งสาลีบัควีท (buckwheat) 0.3ถ้วย เกลือเม็ด ¼ ช้อนชาไข่ไก่ 4 ฟอง เนยเหลว 2 ช้อนโต๊ะ ซาวครีมและคาเวียร์ดำ ปริมาณตามชอบ. วิธีทำ ค่อยๆ ใส่แป้ง นม เกลือ ไข่ และเนยเหลวลงไปในถ้วย ใช้ที่คนตีส่วนผสมจนเข้าเป็นเนื้อเดียวกัน....

read more

มันฝรั่งอบ กับซาวครีมและคาเวียร์สีดำ

ส่วนผสม มันฝรั่งลูกเล็ก 1.5 กิโลกรัมน้ำมันมะกอก 3 ช้อนโต๊ะใบโรสแมรี่สด 1.5ช้อนชา ซาวครีม 250 กรัม คาร์เวียดำ 2 ออนซ์. วิธีทำ เปิดเตาอบตั้งความร้อนที่ 190 องศาทิ้งไว้ หั่นมันฝรั่งแบบผ่าครึ่ง คลุกกับน้ำมันและใบโรสแมรี่ เติมเกลือและพริกไทยตามชอบ วางมันฝรั่งที่ผ่าครึ่ง...

read more